Always listening Always understanding

Always listening Always understanding
PRU BSN TAKAFUL

Ya Allah! Give me strength to go through these challenging path, I may be fall or stumble sometimes, but please keep giving me strength to stand back up dan continue the journey till the end of the road. You know what is the best for me. Please Allah, guide me through....

MY LOVES

MY LOVES

Tuesday, July 24, 2012

hari 4 berpuasaa

Assalammualaikum..sat ja kn masa berlalu dah maduk 4 ramadhan..masa sekrg kita kena ligan bukan dia nk tunggu kan.tudia kuaq bahasa kedah teruih..maklumlah asal pun kedah..kena bangga pa jd penduduk kedah..ehehe..emm ptg nanti nk mkn apa yer..klu puasa ja mesti kena pikiaq menu kan..huh.......

ayish aqeef....

azeem.amsyat.rindu ank2 umi...opsss kna masukkn gmbr ayh jugak..sat nk tgk yg mna 1 nk letak.....?????

..my hubby ler... K lar tata titu...borak2 petang..ehehe...
Published with Blogger-droid v2.0.6

Friday, July 20, 2012

4days 3night

Asssalammualaikum..tajuk cm p bercuti ja kan 4days 3night..ehehe..Memang bercuti pun tp bukan jalan2 tp bercuti di hospital..ingt tak yg ayish kena masuk kpj???haa ingt pon..ehehe..alhamdulilah ayish dh ciht sepenuhnya..terima kasih Allah kerana izinmu anakku sembuh.aku bersyukur sgt2..tiada yg mengembirakan aku selain tgk ank2 membesar dengan cihat..

Published with Blogger-droid v2.0.6

Sunday, July 15, 2012

Ayish kena nebulizer

Salam..last2 Ayish kena nebulizer jugak walaupun b4 ni doctr singapore soh bg ubt ja dulu.mungkin ubat tk jln jugak so doc francis kpj advise soh ambek la tuk cairkn kahak.Ayish relax ja bila kena nebu..ayish yg sedang relaxxxx...ehehe...klu along amsyar jenuh berlagu dia ngeyau..ank teruna sulung aku ni manja..kalah adik.. Bila ank dua ni nampk perbezaan sikap anak2 tu..tu la org kata walaupun kuaq dari rahim yg sama tp tak sama.. Ni Amsyar♥3thn+ 1.senang makan ubat 2.Mula2 malu dgn org yg tk kenal 3.Cepat nangis bila jumpa doc.baru pegang dh ngeyauuu 4.Seorg yg sensitif 5.Tak smp ht tgk umi sedeh..dia pun akn sedeh dan minta maaf klu dia buat salah. 6.Seorg yg penyayang..sayang adik. Ni Ayish♥7bln+ 1.Susah mkn ubt 2.Tak kisah bila doc pegang2 dia..senyum n ngeyeh2 nmpk gusi ja 3.ok ja dgn semua org.mungkin kecik lg kot. 4.Mkn pelik2 tak mau.mkn nestum ja tp kna ajaq juga mkn benda lain. 5.Lapaq ja dia nangis. 6.1st time demm n masuk hospitl la ler.ni tgh update dlm wad ni.ehehe.. 7.Tak byk karenah.senang jaga. Apa2 pun perbezaan ank2 umi.umi percaya dua2 syg umi n ayh kan.semoga permata's ank umi ni akn jd insan yg dihormati dn beriman di dunia n akhirat..ingt pesan umi tau.. Umi tk dpt tinggalkn apa2 harta tuk along n adik..andai suatu hri nanti umi tak ada ni la harta tuk.along n adik..umi buat khas tuk family kita..no peragai anak2 umi dan apa yg kita pernh tempuhi bersama.. Semoga Allah merahmati kita semua dan panjangkn umur umi n ayh untuk tgk along n adik berjaya...love u so much.......

...
Published with Blogger-droid v2.0.6

Saturday, July 14, 2012

virus rozeola

Salam..rupanya ayish kna virus tu or nma kampung dia demam campak..patut la mlm2 demam..baru naik cikit2..nmpknya ayish belum.boleh blik..kna stay kpj lagi sebab batuk n selesema kahak dia belum ok.

Arini dah 3ari disini..wuaa wua bosannya dok hospitl.sib bek private klu gh lg bosan la kot.husbnd mai pun waktu melawat ja..ni sentiasa ada..tkpa la bby ayish umi tunggu ayish smp sembuh k.tuk ank umi ni..muahkkss

Published with Blogger-droid v2.0.6

Friday, July 13, 2012

1st time ayish kt kpj hospital

Assalammualaikum..Tiada apa yg aku harapkan daripada anak aku sembuh tu ja..alhamdulilah ayish dah cihat..dah tk on off dah demam..tidoq mlm pun dh ok..klu tidak teriak ja...semlm.overnight kt cini aku n hubby ja..amsyar blik..waaa rindunya kt cayunk amsyar..minta2 rini dah boleh discharge hospital..ni 1st time aku masuk private...ok la selesa byk berbanding gh.tu normal la sebab bayaran pun lebih kan..sib bek ayish dh cover prudential..klu tidak jenuh nk byar..sib bek aku beringt sebelum sakit..

Tgk ayish dh nak main2..dah cihat dah..terima kasih Allah..we love you....

Published with Blogger-droid v2.0.6
Related Posts with Thumbnails

My Life

Gelagat Amsyar-Semakin Besar Semakin Banyak Akal,Umi Suka!! Slideshow: Masliena’s trip from Ipoh, Perak, Malaysia to 2 cities and Taiping was created by TripAdvisor. See another Malaysia slideshow. Create your own stunning free slideshow from your travel photos.