Always listening Always understanding

Always listening Always understanding
PRU BSN TAKAFUL

Ya Allah! Give me strength to go through these challenging path, I may be fall or stumble sometimes, but please keep giving me strength to stand back up dan continue the journey till the end of the road. You know what is the best for me. Please Allah, guide me through....

MY LOVES

MY LOVES

Tuesday, January 7, 2014

Assalammualaikum..
Alhamdulilah masih lg bernafas utk terus menulis blog ni..
Lama kan rasa saya tak update blog ni..
Tak sempat sebenarnya dengan activities2 harian..walaupun saya be kerja sendiri tapi rasanya saya lg bz dengan orang Makan gaji kot..kadang2 rasa 24jam tu tak cukup ja tapi Kena la bersyukur kan kerana Allah dah memberikan kita masa tu..alhamdulilah dan Terima masih Allah..

Sekarang anak yg sulung dah 5thn,alhamdulilah dan Terima Kasih yaAllah dengan Nikmat ni..
Masih Lagi tadika di Cahaya Tilmiz kt pdg serai.tiap2 hari saya dan suami Akan bergilir2 la utk ambik anak.biarlah kami yg hantar dan ambik anak2 seek plan..walaupun bz kita Cuba aturkan masa kerana bg saya  saat2 yg dilalui dengan anak2 Kena la hargai kerana ia takkan berulang Lagi..
Alhamdulilah Allah memberikan Jalan rezeki saya dan suami ke Arah ini..

Petang saya hantar anak ke Iqra kerana mlm2 adalah masa utk kami sekeluarga..
Anak saya yg no 2 di jaga Oleh mak saya,Terima Kasih mak kerana Bantu saya utk menjaga anak2..
Tu Nikmat jugak tu yg Allah bg..
Semua Adalah Dari Allah..

Saya nak berkongsi sebenarnya mengenai 1 buku yg amat2 berguna utk menjemput rezeki..insya Allah saya Akan berkongsi pada lain coretan sebab harini saya kurang sihat..

Assalammualaikum....Moga jumpa Lagi ya..
Masliena prudential
0125605887
Serve with love



Related Posts with Thumbnails

My Life

Gelagat Amsyar-Semakin Besar Semakin Banyak Akal,Umi Suka!! Slideshow: Masliena’s trip from Ipoh, Perak, Malaysia to 2 cities and Taiping was created by TripAdvisor. See another Malaysia slideshow. Create your own stunning free slideshow from your travel photos.