Always listening Always understanding

Always listening Always understanding
PRU BSN TAKAFUL

Ya Allah! Give me strength to go through these challenging path, I may be fall or stumble sometimes, but please keep giving me strength to stand back up dan continue the journey till the end of the road. You know what is the best for me. Please Allah, guide me through....

MY LOVES

MY LOVES

Friday, November 12, 2010

Besday Kam Maria

Harini kami buat Besday Kak Kam Maria.
Heppy Besday kak,semoga panjang umur dan murah rezeki..
Kami buat kat Restoren Pokok Manggis kat kulim ja sebab malas nak p jauh2,lagipun p pun masa lunch saja.Nak tengok menu2 kamu..Jum..

Ni Daging Goreng Rempah - rasa cam makan keropok,tapi sedap..

Semua menu2 kami la,p seramai 14orang so kami buat 3hidangan yang macam ni

Siakap 3 rasa,sodapppp
 Ni antara2 yang menyambut,masa ni tunggu besday gurl la..

Ni kek Chesse Cake hasil dari Baizura (yang baju biru tu,sapa2 nak tempah leh tempah kat dia,dia memang pandai n suka buat kek)..Cita2 nak buka kedai kek kot..

Ni la besday gurl yang dirai - Kak Kam Maria..
Selamat hari Jadi kak..:)

Biasa la kalau tak dak gambar aku tak leh la kan,nama pun blog aku kan..eheehe
Nak tunjuk ni tudung baru ..ehehehe.ciwi..



gambar kenangan....Nanti2 aku load lagi k...nak p celebrate besday Samuel pulak.bye...

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

My Life

Gelagat Amsyar-Semakin Besar Semakin Banyak Akal,Umi Suka!! Slideshow: Masliena’s trip from Ipoh, Perak, Malaysia to 2 cities and Taiping was created by TripAdvisor. See another Malaysia slideshow. Create your own stunning free slideshow from your travel photos.