Always listening Always understanding

Always listening Always understanding
PRU BSN TAKAFUL

Ya Allah! Give me strength to go through these challenging path, I may be fall or stumble sometimes, but please keep giving me strength to stand back up dan continue the journey till the end of the road. You know what is the best for me. Please Allah, guide me through....

MY LOVES

MY LOVES

Wednesday, November 24, 2010

G.I.G.I

Rasanya lama aku tak update blog ni kan..Lately aku bz untuk siapkan semua assgment yang ada dan jugak buat persediaan untuk exan pada 29/11/2010 ni..Aku akan bercuti keja selama lebih kurang 3minggu.
Kalau masa tu aku tak update apa2 faham2 la noh.
Kali ni nak post entry apa yer..ermm...pasal Amsyar la..pasal gosok gigi..tu yang entry ni title G.I.G.I..
Layan jer la..anak aku dah ada 9batang gigi kot..Sebelum gigi rosak kena la gosok gigi,Ingat senangka nak gosok gigi budah bawah 2thn nie,kadang2  tu dia gigit semua berus gigi dia..nak tgk berus gigi amsyar.
Jeng jeng..



reaksi amsyar gosok gigi tanpa ubat gigi sebab ubat gigi tertinggal umah tok..:)
Janji gosok la sayang..ehehee..

tu gosok gigi ker hisap berus gigi tu..



Siap senyum lagi sebab gosok gigi..

K lar aku nak p study pulak,asyik update blog jer ni nak jawab apa la exam nanti kan..ehehehe..nanti aku tension2 study aku update len k..
Tata titu...:)

1 comment:

  1. kak wan dh beli berus gigi biasa kat cahaya tp tak try lg..
    kena monitor lebih sikit la kalau nak gosok..
    yg cucuk kat jari tu dia dh takmau..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

My Life

Gelagat Amsyar-Semakin Besar Semakin Banyak Akal,Umi Suka!! Slideshow: Masliena’s trip from Ipoh, Perak, Malaysia to 2 cities and Taiping was created by TripAdvisor. See another Malaysia slideshow. Create your own stunning free slideshow from your travel photos.