Always listening Always understanding

Always listening Always understanding
PRU BSN TAKAFUL

Ya Allah! Give me strength to go through these challenging path, I may be fall or stumble sometimes, but please keep giving me strength to stand back up dan continue the journey till the end of the road. You know what is the best for me. Please Allah, guide me through....

MY LOVES

MY LOVES

Friday, November 11, 2011

Cerita aku sebelum bersalin..

Assalammualaikum semua...pagi2 sabtu ni terpanggil pulak aku untuk menulis blog,mungkin sebelum aku bersalin kot,sapa yang tahu tp hanya Allah yang tahu kan...
Aku dah WW38(sepatutnya dah WW39-sebab aku ganjakkan date period masa buat buku merah..)..
Contraction sejak semalam dan harini makin kerap pulak..kalau sapa2 pernah rasa segugut pain,ha camtu la rasanya sekarang..sampai satu tahap memang tak leh nak bergerak2,kena dok diam..
Dulu masa anak pertama aku tak rasa sakit kt perut,sakit kt pinggang ja,kali ni sakit kt perut dan pinggang pulak,betulkan cakap orang sakit nak bersalin semua berbeza.Mudah-mudahan sakit kali ke2 ni lebeh ok dari dulu,tapi apapun tu semua kuasa Allah kan..Kita sebagai manusia hanya mampu untuk berdoa dan memohon kepadaNya kan..

Ok la noh,tak larat nak menulis ketika sarat2 ni..
Jumpa lagi,mungkin sebelum bersalin ataupun selepas bersalin...
???????
doakan semuanya berjalan dengan lancar k....
Assalammualaikum......

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

My Life

Gelagat Amsyar-Semakin Besar Semakin Banyak Akal,Umi Suka!! Slideshow: Masliena’s trip from Ipoh, Perak, Malaysia to 2 cities and Taiping was created by TripAdvisor. See another Malaysia slideshow. Create your own stunning free slideshow from your travel photos.