Always listening Always understanding

Always listening Always understanding
PRU BSN TAKAFUL

Ya Allah! Give me strength to go through these challenging path, I may be fall or stumble sometimes, but please keep giving me strength to stand back up dan continue the journey till the end of the road. You know what is the best for me. Please Allah, guide me through....

MY LOVES

MY LOVES

Monday, October 31, 2011

Menanti Menunggu....

Sekarang dah WW36,maksudnya aku akan ada lagi 4weeks untuk bersalin.Rasa tak sabar ja menunggu kelahiran ni,walaupun aku takut pun ada,sapa yang tak takutkan nyawa dihujung tanduk saja kan.

Semoga semuanya selamat..:)

Untuk Abg Long Amsyar :-
Amsyar dah bersediakan utk menjadi abg long,sabar yer sayang,tak lama lagi sayang akan ada kawan untuk main,tak la sayang asyik kata kt umi “BOSAN!!”ehehehee…jawapan yang umi akan dengar bila abg ayah p keja dan bila umi tak larat nak main dengan abg long kan.Lepas ni abg long tak la main dengan Bear umi dah kan.

Abg long Amsyar jangan rasa tersisih pulak yer sayang nanti,umi dan ayah tetap dan akan sayangkan abg long sampai bila2 dan tak beza2 kan abg long dengan baby yer.Umi tahu abg long akan rasa cemburu nanti,tu normal la untuk terima orang baru dalam family kita.Tapi umi percaya abg long seorang abg yang baik dan dengar cakap umi dan penyayang.Abg long akan jaga baby kan..sayang baby sebab baby kecik lagi…:)

Sekarang tiap2 malam kalau ayah p keja abg long yang akan sapukan minyak selusuh kat perut umi,terima kasih sayang sebab walaupun baru umuq 2thn setengah tapi pandai jaga umi dan sayangkan umi,umi bertuah ada anak cam abg long..Abg long pulak tak sanggup nak sakitkan hati umi kan,abg long pandai pujuk umi.
Maafkan umi jika kadang2 umi ni emosional dan marahkan abg long yer,umi tak sengaja.Mungkin umi terlalu penat sangat pada masa tu,tapi umi akan sedaya upaya untuk kawal emo emo umi ni yer..
Bila umi sakit nak bersalin nanti,abg long dok dengan tok yer,jangan nakal2,dengar cakap tok tau.
Mungkin dalam 2 hari umi tak dpt tidoq dengan abg long cam sekarang.umi kena bertarung nyawa untuk baby..Abg long selalu ikut umi baca “ Laila haila anta,subhanaka inni kuntum minazolimin” dan hembus kat perut kan,terima kasih sayang sebab doakan umi camtu…Semoga Allah mudahkan semuanya…
Sampai bila2 pun Abg long akan ada dalam hati umi sebab masa umi nak dapat abg long dulu,terlalu payah,sampai la Allah izinkan umi ada anak dan umi namakan Muhammad Azeem Amsyar.
Yang terpuji,hebat dah cerdas,jadi la seperti mana makna namamu sayang…..

Untuk suamiiku yang tercinta:-
Dari hujung rambut hingga ke hujung kaki ayang nak minta ampun dan maaf kat sayang,yala masa2 pregnant ni kadang2 yang ni emo emo cikit bila penat.Maafkan ayang dan terima kasih diatas apa yang telah sayang lakukan utk ayang.
Sayang banyak tolong ayang buatkan keja rumah dan jaga anak.teirma kasih yang tak terhingga sayang.
Lagi bapa minggu lagi ayang akan bersalin,doakan ayang n baby selamat yer sayang,ayang tau walaupun ayang tak cakap camni pun sayang akan tak jemu2 berdoa untuk ayg dan baby kan.
Sayang memang suami yang terbaik..Ayg bertuah dapat suami sebaik sayang..

Love Both of you so much!!!!
Dari Isterimu & Umimu
Masliena….

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

My Life

Gelagat Amsyar-Semakin Besar Semakin Banyak Akal,Umi Suka!! Slideshow: Masliena’s trip from Ipoh, Perak, Malaysia to 2 cities and Taiping was created by TripAdvisor. See another Malaysia slideshow. Create your own stunning free slideshow from your travel photos.