Always listening Always understanding

Always listening Always understanding
PRU BSN TAKAFUL

Ya Allah! Give me strength to go through these challenging path, I may be fall or stumble sometimes, but please keep giving me strength to stand back up dan continue the journey till the end of the road. You know what is the best for me. Please Allah, guide me through....

MY LOVES

MY LOVES

Sunday, April 15, 2012

Kehidupan

Assalammualaikum...

Cmna lah aku nak update blog hari2,bilala masa tu kan..masa 24 jam tak cukup rasanya untuk aku..(tapi tak baik tak bersyukur kan).Kita sebagai manusia Allah dah bg masa yang samakan,camna kita manage tu yang penting kan.Emm aku sejak2 akhir2 ni serabut cikit,sebab nya biarlah aku dan orang yang dekat2 ja tahu,orang jauh2 tolong doakan yang terbaik tuk aku k..
Sayang uolss....

Semua orang ada tekanan kan,ada tak seseorang tu hidup dalam suasana yg sentiasa tenang ja..sapa ada tolong call aku..hahahaha..Aku pun ada dalam keadaan tertekan sekarang..:(
Sangat tertekan......:(

Tapi kena letk gambar ceria..ni masa kami berdua dulu..sebelum ada amsyar & ayish..
Sayang la kekuatan ayg...Love u.....

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

My Life

Gelagat Amsyar-Semakin Besar Semakin Banyak Akal,Umi Suka!! Slideshow: Masliena’s trip from Ipoh, Perak, Malaysia to 2 cities and Taiping was created by TripAdvisor. See another Malaysia slideshow. Create your own stunning free slideshow from your travel photos.