Always listening Always understanding

Always listening Always understanding
PRU BSN TAKAFUL

Ya Allah! Give me strength to go through these challenging path, I may be fall or stumble sometimes, but please keep giving me strength to stand back up dan continue the journey till the end of the road. You know what is the best for me. Please Allah, guide me through....

MY LOVES

MY LOVES

Friday, February 25, 2011

?????????

Nak bagi title apa pun aku tak tau,tapi yang pasti aku nak tanya macammana nak jaga anak daripada tak jatuh ketika usia 2thn..Anak aku ni sekarang asyik2 terhantuk sna,terlentang cini,kesian sangat.

Minggu lepas terjatuh katil,kesian sagt smp bengkak kat dahi mungkin terkena tiang katil,semalam terlentang pulak licin minyak yang dia buang sendiri,tak sat pulak kat umah tok dia terhantuk pintu bilik..adoiiii...bengkak balik kat dahi tu..Ya Allah pelihara la anakku,jauhkan anakku daripada apa2 yang bahaya,kau jauhi la anak aku dari semua bencana..Amin..
Kat dahi tu baru nak baik ja

Untuk Amsyar ku
"Amsyar umi tak tau macam mana nak elakkan adik daripada jatuh ataupun terhantuk,takkan umi nak pegang tangan adik sepanjang masa nanti adik rasa dikongkong dan mungkin adik pun tak suka kan..Kalu umi biarkan adik main,mesti ada saja jadi kat adik.Sayu ja hati umi ni kalau tengok adik nangis terhantuk apa2..Bagi umi terhantuk pun takpa daripada adik yang kena"huhuhuhu....
Sayang umi semoga Allah adik sentiasa berada dibawah rahmat Allah,semoga adik sihat dan jugak membesar dengan otak yang cerdik..Amin Amin Amin.."


Umi sayang sangat kat Amsyar,sayang teramat sangat..
Macammana adik selalu kiss umi dalam phone,mai umi nak kiss adik pulak..
Muaaahhhkksssss.....................................

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

My Life

Gelagat Amsyar-Semakin Besar Semakin Banyak Akal,Umi Suka!! Slideshow: Masliena’s trip from Ipoh, Perak, Malaysia to 2 cities and Taiping was created by TripAdvisor. See another Malaysia slideshow. Create your own stunning free slideshow from your travel photos.