Always listening Always understanding

Always listening Always understanding
PRU BSN TAKAFUL

Ya Allah! Give me strength to go through these challenging path, I may be fall or stumble sometimes, but please keep giving me strength to stand back up dan continue the journey till the end of the road. You know what is the best for me. Please Allah, guide me through....

MY LOVES

MY LOVES

Tuesday, January 3, 2012

44hari sudahhhhh

Pejam celik pejam celik dah abis pantang harini.,jangan pejam tak celik2 cukup.Rasa cepat la pulak..
Dulu masa dalam pantang hari2 aku mengira.Lagi 2 weeks lepas raya cina aku kena start keja dah..Amsyar & Baby Ayish mak jaga..terima kasih yang tak terhingga mak..Jasa mak takkan kulupa..
Harini sepatutnya aku kena jaga anak2 aku sorang2 kat umah aku tapi husband aku kesian kan aku terus tak p keja,tolong aku jaga sama..Nasib baik OT saja,kalau keja terpaksa la p kan.
Esok bermula la aku kena menjaga anak2 aku seorang diri siang2 la.Minta2 Allah permudahkan segalanya.
Sapa kata jaga anak2 kecik2 ni senang,angkat kaki!!!Aku memang mengaku banyak kena bersabar dan kena kuat!!!cam iklan serbuk pencuci kat TV tu,KUAT HARIMAU!!
Harini jaga dengan husband pun kelam kabut,yala mana nak masak lagi kan.
Esok kalu cam ni jugak leh teriak guling2 umi ni..

Aku memang puji la kalu sapa2 yg jaga anak setahun sorang smp3 orang..bukan senang taw..
tera nak bagi biasa,jenuh terkejar sana cini tapi tu la yang akan jadi kenangan kan..
Nanti mesti kita akan rindu saat2 tu balik kan..
So susah ker senang ker,aku kena menghargai semua tu..

Amsyar tolong umi tau,tolong bagi kerjasama k..
Baby Ayish tolong senangkan umi jaga esok k.Baik2 yer tayang..

K lar aku share gambar Ayish sebulan masa tu..
Masa tu 4.7kg..








Eh mana aci takdak gambar abg long kan..not fair ok..
Umi mesti kena letak gambar anak kesayangan umi jugak k..sat2 nak godek2 cari gambar..haha.....
jumpa dahh...
ni masa Amsyar dalam pantang jugak dulu..sama tak dengan Ayish.?


K lar cukup kot setakat ni entry kali ni..Tata titu....!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

My Life

Gelagat Amsyar-Semakin Besar Semakin Banyak Akal,Umi Suka!! Slideshow: Masliena’s trip from Ipoh, Perak, Malaysia to 2 cities and Taiping was created by TripAdvisor. See another Malaysia slideshow. Create your own stunning free slideshow from your travel photos.