Always listening Always understanding

Always listening Always understanding
PRU BSN TAKAFUL

Ya Allah! Give me strength to go through these challenging path, I may be fall or stumble sometimes, but please keep giving me strength to stand back up dan continue the journey till the end of the road. You know what is the best for me. Please Allah, guide me through....

MY LOVES

MY LOVES

Tuesday, January 17, 2012

Update pasal hidup

Rasanya lama giler aku tak update tentang kisah hidup aku,hanya sempat update kt fb ja..kalau nak buat karangan panjang2 camni kena tunggu mood,dan yang paling penting sekali mesti ada masa.Bila ada anak 2 ni,nak kata bz sgt pun tak la jugak,nak kata free sgt lagi la tak..ehehee..biasa2 saja la,tp kena pandai curi masa..

Ayish dah 56 hari ni,lagi 4 hari kena pergi kerja la,tapi kebetulan raya cina so aku cuti lagi smp la minggu depan hari rabu baru aku kerja..Beratnya hati nak tinggal anak2 p kerja,nasib bek tinggal kat mak,kalu kat orang bertambah berat la hati ni nak tinggal hero's aku tu..
Amsyar bangun pagi2 ja kalau tengok aku bersiap mandi mesti tanya umi nak p mana,kalau cakap p kerja mesti nangis dan kata umi jangan la p kerja,p la esok..selalunya esok esok...esok pulak kata esok lagi...ehehee..kesian dia..Kalu la umi ni berada sayang,umi dah hantar surat resign untuk jaga permata hati umi ni..doakan kita murah rezeki dan umi dapat dok umah tapi gaji bulan2 umi dpt..ehehehe..ada ker camtu????ehehehee...

Ayish pulak sentiasa berkepit dengan aku,susu botol pun minum waktu terdesak ja dia,betul2 lapar baru dia minum,kalu tidak jangan harapla dia nak minum..risau jugak nak p kerja ni takut dia mengamuk2 cari susu umi dia.walaupun aku memang 100% breastfeed tapi kan guna botol,dia tak berapa suka.biasala baby2 memang camtu kan,kena ajar jugak walaupun tak mau,baru la dia biasa nanti.

Ni ayish yang terbaru...

 ni lengan Ayish,berkatam2...22hb ni baru p timbang..



Masa ni p jalan2 care4..



K lar nanti2 aku update lain k..
Tata Titu!!!!!!!!!!!!!!!!

2 comments:

  1. ayish mcm muka ang byk weh...

    ReplyDelete
  2. mas,tahniah dh ada 2nd bby...comel n sehat sangat...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

My Life

Gelagat Amsyar-Semakin Besar Semakin Banyak Akal,Umi Suka!! Slideshow: Masliena’s trip from Ipoh, Perak, Malaysia to 2 cities and Taiping was created by TripAdvisor. See another Malaysia slideshow. Create your own stunning free slideshow from your travel photos.