Always listening Always understanding

Always listening Always understanding
PRU BSN TAKAFUL

Ya Allah! Give me strength to go through these challenging path, I may be fall or stumble sometimes, but please keep giving me strength to stand back up dan continue the journey till the end of the road. You know what is the best for me. Please Allah, guide me through....

MY LOVES

MY LOVES

Monday, January 2, 2012

Muhammad Ayish Aqeef

Ni koleksi gambar Ayish..Abg long pun ada tau...ehehee..layan jer la noh..ni sebelum bercukur..









Ayish luruh pusat hari ke-12.
Pastu hari ke-14 aku cukurkan dia la dan buat kenduri selamat cikit.
Layan la gambar hari bercukur k..

Ringan kepala la cikit no tayang..

Abg long sayang baby Ayish






Umi pun tak melepaskan peluang utk bergambar walaupun dlm pantang.eeehehee..
masa ni 14hari dalam pantang...harini dah 44hari..dah abisdah...sat jer kann masa berlalu...entry ni baru dapat publish...

ni menu utk Ayish...Kurma & air zam zam...

Ni la menu utk haritu








Ciuman seorang umi..

Semoga anak umi ni jadi anak yang soleh dan dengar cakap umi & ayah...
Untuk abg long pulak, sayang baby Ayish tau...kawan elok2..umi dah bagi kawan ni,nnti tak payah la kawan dengan bear dah..eheheheh


Love u Amsyar & Ayish!!!!!!!!!!!!!!!!


Tata Titu semua!!!

1 comment:

  1. kebetulan tgh google cari nama anak sambil nak cari maksud nama ayisy, sekali jumpa blog ni, suka tgk pic yg "abg long syg baby ayish tuu" :)

    oh ya..boleh tak kiter nak tahu apa maksud ayisy tu yer? sbb dah baper hari dok cari, tp tak banyak info.. :(

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

My Life

Gelagat Amsyar-Semakin Besar Semakin Banyak Akal,Umi Suka!! Slideshow: Masliena’s trip from Ipoh, Perak, Malaysia to 2 cities and Taiping was created by TripAdvisor. See another Malaysia slideshow. Create your own stunning free slideshow from your travel photos.