Always listening Always understanding

Always listening Always understanding
PRU BSN TAKAFUL

Ya Allah! Give me strength to go through these challenging path, I may be fall or stumble sometimes, but please keep giving me strength to stand back up dan continue the journey till the end of the road. You know what is the best for me. Please Allah, guide me through....

MY LOVES

MY LOVES

Wednesday, December 1, 2010

Badan tak sihat laaa...

Pagi tadi aku ada kelas kul 10-12tghari,Bangun awal2 pagi sebab nak tgk video conference untuk subject hari ni.Semalam plan nk bangun kul4pg,aduhai tak boleh la,tak leh nak bangun sebab tidur tu best lagi..ehehehe..
Pastu kena bangun awal2 pgi utk study sikit2 la,klu p kelas tak tau apa2 mcam tak berbaloi ja kan..
Pastu lepas kelas kena p kat pejabat USM pppjj sebab ada modul yang belum dapat lagi.Memang lecei betul la kena p jumpa timbalan dekan la apala..Macam2 aku kena buat pulak,last2 selesai semua urusan tu pukul3ptg,aduh penat sangat2 sampai terus rasa nak demam.
lagi 2 hari ada exam pulak,kena study untuk subjek tu pulak,JIM 417-Partial Equation.
Doakan aku leh jawab nanti..Tata titu...

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

My Life

Gelagat Amsyar-Semakin Besar Semakin Banyak Akal,Umi Suka!! Slideshow: Masliena’s trip from Ipoh, Perak, Malaysia to 2 cities and Taiping was created by TripAdvisor. See another Malaysia slideshow. Create your own stunning free slideshow from your travel photos.