Always listening Always understanding

Always listening Always understanding
PRU BSN TAKAFUL

Ya Allah! Give me strength to go through these challenging path, I may be fall or stumble sometimes, but please keep giving me strength to stand back up dan continue the journey till the end of the road. You know what is the best for me. Please Allah, guide me through....

MY LOVES

MY LOVES

Tuesday, December 28, 2010

Kembali berjalan

Nak mulakan camna yer,kadang2 nak tulis blog ni tak tau nak mulakan apa kan,ala aku hentam jer la apa aku nak tulis,nama pun blog aku ..ehehehe..
Baru2 ni aku bawa anak aku p cucuk kat klinik kesihatan,walaupun anak aku dah umur setahun 8bulan tapi masih tak cucuk lagi untuk yang terakhir tu,bukan tak nak bawa p cucuk tapi ada saja hal dan juga baru2 ni aku exam,kalau bawa p cucuk aku p jawab exam antar kertas kosong la..Hahhhaaaa..so tangguh punya tangguh sampai la terlewat sampai 2bulan,apa lagi p klinik kena bising2 dengan nurse la..aduhai nurse oiii bukan tak mau bawa p tapi klinik u all ni terlalu laju sangat..p kul8pg,kul1030 baru dapat..tu yang maleh nak p tu..

Nak tgk wajah orang yang kena cucuk sampai tak leh jalan,cian anak ku..
Makan pun baring ja.nak buat sayang dah macam tu kena cucuk tu,nak halang bg kena penyakit la sayang..
sabar yer..

Time ni nak gerak kaki pun punya la nangis..




Lepas keesokkan hari tu,tengahari dah boleh berjalan alhamdulilah.
lega hati tgk,Pastu ptg2 aku bawa round taman la...bg senaman kaki dia..ehehee..

tu nak korek apa tu..amp amp..jangan.....

temgok pa tu yang asyik sangat tu..

nyanyi ka apa tu..

tu nak ronda mana tu...


sayang adik sangat3..besaq nanti jadi anak yang baik yer...
WE LOVE YOU AMSYAR


Ok semua nanti aku update lain yer..bye..anak dah panggil umi umi ni..
Tata titu..

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

My Life

Gelagat Amsyar-Semakin Besar Semakin Banyak Akal,Umi Suka!! Slideshow: Masliena’s trip from Ipoh, Perak, Malaysia to 2 cities and Taiping was created by TripAdvisor. See another Malaysia slideshow. Create your own stunning free slideshow from your travel photos.