Always listening Always understanding

Always listening Always understanding
PRU BSN TAKAFUL

Ya Allah! Give me strength to go through these challenging path, I may be fall or stumble sometimes, but please keep giving me strength to stand back up dan continue the journey till the end of the road. You know what is the best for me. Please Allah, guide me through....

MY LOVES

MY LOVES

Saturday, September 18, 2010

Amsyar demam - 17 Sept 2010

Sepatutnya aritu aku dah start keja tapi nak buat camna kan anak aku demam pulak,
Mula2 selesema ja,lepas tu terus demam,malam tu panas sangat kepala dia,kaki dia sejuk sungguh,risau aku masa tu..masa tu pukul 12tengahmalam,dia nangis terjaga.
Dengan hidung nak nafas susah sebab selesema,badan pulak panas,
Husband aku dah la keja malam,aku ada umah mak la..Semua pakat bangun tidow sebab amsyar nangis2 saja..
ada la kot sejam nangis..aku sampai tak tau nak buat apa,yang aku taw soh husband aku balik la,
Aku takut dia sakit perut, aku bubuh minyak telon,nangis lagi,
aku bubh viks kat dada,belakang dan hidung dia cikit,nangis lagi,apa yang tak kena ni sayang.
Aku pun baca la ayat2 kursi dan Alif lam min kat dia.nangis lagi..
aku dukung tak mau,masuk buat tak mau,duduk tak mau,kalau ampa la nak buat apa lagi.
Aku sampai dah terkering idea sungguh.
rasa cam aku pun nak nangis sekali..wua wua wua wua...

Amsyar tidoq pukul 4pg,aku pun tertidoq jugak,dia tidoq dalam buat,esok pagi tu dia demam lagi,tak sampai hati aku nak tinggal dia p keja.
Boss,minta cuti.....anak cayer cakit..
Terpaksa la aku ambek cuti lagi sehari..


Amsyar ni satu ja makan ubat senang sgt,siap tunggu depan kita.kadang ubat dah abis makan,tapi nak lagi..
sampai nangis2..
Sedap ka ubat amsyar,umi tak suka ubat...

Alhamdulilah sekarang amsyar dah sembuh dan semakin aktif...panjat memanjat..huhuhuu..penatnya anak umi ni bila nak membesar...

Amsyar,kalau adik tak cihat umi mesti risau,sayang cihat2 selalu yer sayang..
Love u tayang...

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

My Life

Gelagat Amsyar-Semakin Besar Semakin Banyak Akal,Umi Suka!! Slideshow: Masliena’s trip from Ipoh, Perak, Malaysia to 2 cities and Taiping was created by TripAdvisor. See another Malaysia slideshow. Create your own stunning free slideshow from your travel photos.