Always listening Always understanding

Always listening Always understanding
PRU BSN TAKAFUL

Ya Allah! Give me strength to go through these challenging path, I may be fall or stumble sometimes, but please keep giving me strength to stand back up dan continue the journey till the end of the road. You know what is the best for me. Please Allah, guide me through....

MY LOVES

MY LOVES

Monday, January 17, 2011

1st time Broom Broom...

Harini 1st time aku dengan amsyar naik motor dari padang serai ke ......sg seluang(umah mak aku la)..
Perjalanan 1/2 jam kot,tapi aku rasa lama.................sangat nak sampai...Bukan aku yang bawa la tapi husband la..heehehee..Saja bosan2 naik kereta hari2,tukaq mood la pulak kan..ngeh ngeh..
Amsyar la yang paling seronok,rugi tak snap shop gambar anak aku...hahahaha..lepas sampai umah mak rasa penat giler,baru la tahu betapa penat nya orang yang bawa motor kan..Kita yang dapat naik kereta perlu bersyukur kan..
Nak dijadikan citer,motor husband aku tu meter minyak dah rosak,baru ja rosak,pastu masa balik petang tadi,tengok2 motor nak mati dah,nasib baik mati bertul2 kat pam minyak.Hahahahaa..Kalau tidak kisah aku harini bukan 1st time broom broom tp 1st time kena tolak motor..hahahahaa..
Nasib baik la..Mungkin Allah kasihan kan aku ngan anak aku..

Harini Amsyar main sungguh kat luaq,lepas mandi tadi kul73o terus nak tidoq..La mesti la tengah tidoq..klu tengah ada,confirm2 la aku tak update blog kesayanganku ini..hehehehee..
Okay sebelum husband aku bagi isyarat soh berhenti blog dan start buat assigment baik aku berhenti ..ehehhe.
K lar cayang semua....!!!

Tata titu

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

My Life

Gelagat Amsyar-Semakin Besar Semakin Banyak Akal,Umi Suka!! Slideshow: Masliena’s trip from Ipoh, Perak, Malaysia to 2 cities and Taiping was created by TripAdvisor. See another Malaysia slideshow. Create your own stunning free slideshow from your travel photos.