Always listening Always understanding

Always listening Always understanding
PRU BSN TAKAFUL

Ya Allah! Give me strength to go through these challenging path, I may be fall or stumble sometimes, but please keep giving me strength to stand back up dan continue the journey till the end of the road. You know what is the best for me. Please Allah, guide me through....

MY LOVES

MY LOVES

Monday, January 24, 2011

Anniversary yang ke-5

Pejam celik pejam celik dah 5thn aku kawen rupanya,rasanya cm baru semalam ja aku dengar akad nikah “Aku terima nikahnya Maslina” dari suamiaku.cepatkan masa berlalu sekarang.



Haaaaa…dulu dari single mingle dah jadi isteri orang,pastu jadi mak orang pulak,cepatnya masa sekarang.so kita tak leh la dok diam saja sekarang,nak buat apa kena buat cepat2 takut masa berlalu..


Ucapan untuk suami tercinta aku sempena Anniversary ni:-


Terima kasih sayang sebb bagi hadiah n bunga,kalu dah ingat date anniversary pun ayg rasa seronok dah,kita plan nk candle light dinner haritu tapi tak sempat kan,huh,kita hanya merancang tapi Allah dah tentukan segalanya kan.Mungkin next2 Anniversary,kita leh sambut candle light dinner,hopefully ada lagi next2 anniversary untuk kita berdua..Yala jodoh,maut semua ditangan tuhan kan.
Kita hanya merancang dan memohon semoga Allah panjangkan umur dan jodoh kita berdua.
Nak tengok anak2 membesar menjadi orang yang berguna dan berjaya.

Selama ayang jadi isteri sayang ni,halalkan makan minum ayang dan juga halalkan kasih sayang abg untuk ayg..ayg bahagia menjadi isteri sayang,sayang selalu takkan biarkan ayg sedih dan juga selalu akan penuhi apa2 permintaan ayg..


Ayang sayangkan abg,macam mana ayg cintakan abg sebelum kita kawen,sekarang lagi bertambah2 la..
Semoga lepas ni kita lebih2 bahagia lagi dengan kehadiran Amsyar dan insyaallah kalau ada rezeki lagi untuk kita lepas ni..Amin..


MASLINA + ABD SAMAT = MUHAMMAD AZEEM AMSYAR
Bukti kasih sayang kita….Muahhkksss..
Tarih keramat 22Jan 2005






2 comments:

  1. Alhamdulilllah...semoga Allah pelihara rumahtangga kita aman n bahagia amin...trima kasih juga sbb ayg un bg hadiah kt abg....suke sangat2...hehehe

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

My Life

Gelagat Amsyar-Semakin Besar Semakin Banyak Akal,Umi Suka!! Slideshow: Masliena’s trip from Ipoh, Perak, Malaysia to 2 cities and Taiping was created by TripAdvisor. See another Malaysia slideshow. Create your own stunning free slideshow from your travel photos.