Always listening Always understanding

Always listening Always understanding
PRU BSN TAKAFUL

Ya Allah! Give me strength to go through these challenging path, I may be fall or stumble sometimes, but please keep giving me strength to stand back up dan continue the journey till the end of the road. You know what is the best for me. Please Allah, guide me through....

MY LOVES

MY LOVES

Tuesday, January 11, 2011

Berita Sedih

Walaupun blog aku ni title :Sweet Memories tapi tetap ada kisah sedih tau.
Kelmarin kami semua kat Silterra ni(kilang aku la tp aku keja jer la bukan owner pun..ehehehe) dengan kematian baby kawan aku kat cini.Baby dia baru umur 4bulan.
Ni adalah anak yang ke2,anak yang pertama sama bulan dengan Amsyar,kami dulu pregnant sama2 dan selalu bertukar2 kisah jugak la sebab anak kan umur sama.Aaaa sedihnya sampai aku tidoq pun dok teringat sedih sedih sedih..
Ni ada lah dugaan paling hebat dan besar untuk dia dan keluarga dia.
Takziah untuk kak Jehan dan family,semoga Allah memberikan kekuatan kepada kak jehan untuk meneruskan kehidupan ni.
Boleh baca kisah dia kat berita Harian.

Aku tak dapat nak bayangkan perasaan dia dan kelurga dia sekarang,Semoga kuat yer kak..Saya tumpang sedih..:(

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

My Life

Gelagat Amsyar-Semakin Besar Semakin Banyak Akal,Umi Suka!! Slideshow: Masliena’s trip from Ipoh, Perak, Malaysia to 2 cities and Taiping was created by TripAdvisor. See another Malaysia slideshow. Create your own stunning free slideshow from your travel photos.