Always listening Always understanding

Always listening Always understanding
PRU BSN TAKAFUL

Ya Allah! Give me strength to go through these challenging path, I may be fall or stumble sometimes, but please keep giving me strength to stand back up dan continue the journey till the end of the road. You know what is the best for me. Please Allah, guide me through....

MY LOVES

MY LOVES

Friday, January 14, 2011

Cepatnya masa berlalu

Percaya tak kalau aku kata sekarang ni masa berlalu sangat laju,selaju komuter(laju ka?ehehehe)..
Jarum minit tu dah jadi cam jarum saat dah.waaa tengok betapa lajunya.
Aku rasa baru ja keja isnin lepas,harini dah hari jumaat..waaa sangat seronok sebab esok cuti!!.
Hoyeh Hoyeh!!!..
Minggu ni cuti 3 hari pulak tu sebab cuti sempena Sultan kedah Besday dan lagi beruntung sebab minggu ni Ahad dan isnin cuti bersama husband yang amat2 tercinta..(Tolong jangan cemburu)..
Aku banyak lagi tak buat nih.:-
Antara benda yang aku belum buat ~~~~~~
~~Belum masukkan gambar jalan2 KL lagi,walaupun pergi KL masa awal bulan..
~~Belum Start untuk study tuk exam April ni lagi,(hi maslina,lagi 3bulan ja nak exam nih!!!).WAKEUP!!!
~~Banyak lagi la..tapi harini tak dak idea nak gtau lagi.esok2 ja..
Ni update blog sebb bosan tunggu husband mai lambat ambek ni..
Aduhai...K lar nak balik dah semua.


P/s : Boss tolong jangan baca entry nih...ehehehe..
TATA TITU..

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

My Life

Gelagat Amsyar-Semakin Besar Semakin Banyak Akal,Umi Suka!! Slideshow: Masliena’s trip from Ipoh, Perak, Malaysia to 2 cities and Taiping was created by TripAdvisor. See another Malaysia slideshow. Create your own stunning free slideshow from your travel photos.