Always listening Always understanding

Always listening Always understanding
PRU BSN TAKAFUL

Ya Allah! Give me strength to go through these challenging path, I may be fall or stumble sometimes, but please keep giving me strength to stand back up dan continue the journey till the end of the road. You know what is the best for me. Please Allah, guide me through....

MY LOVES

MY LOVES

Wednesday, June 9, 2010

Besday Hubby

Dok pikiaq punya pikiaq tak tau nak bawa hubby makan mana untuk celebarate besday dia.
Pastu last2 pilih p celebrate kat Kenny Rogers jugak la kat Sunway Karnival Mall.

Nak beli kek yang besar2 kami pun kureng cikit dengan kek ni,so beli je la 1 slide untuk hubby.
Tu pun tak abis..ish ish...

Sebelum makan kita nyanyi dulu :-
"HEPPY BESDAY TO U"
"HEPPY BESDAY TO U"
"HEPPY BESDAY TO CAYANGKU"
"HEPPY BESDAY TO U"

Adik pulak nak nyanyi kat papa dia :-
"HEPPY BESDAY TO PAPA"

"HEPPY BESDAY TO PAPA"
"HEPPY BESDAY TO PAPAKU"
"HEPPY BESDAY TO PAPA"

Ucapan untuk sayang :-
Semoga sayang panjang umur dan murah rezeki,
Semoga cita2 sayang akan terlaksana,
Semoga kita bertiga menjadi heppy family dan bahagia selalu,
We love u so much sayang.


Coretan kasih sayang ayg utk abg :-
Sayang,
Terima kasih diatas semua kasih sayang abg kepada kami berdua,
ayg menghargai semua kasih sayang yang abg lakukan untuk ayg selama ini,
sayang adalah suami terbaik dihati ayg,
sayang selalu akan korbankan segalanya demi untuk kami berdua,
sayang selalu berusaha untuk memberikan ayg yang terbaik,
ketika ayg jatuh,sayang akan kuatkan semangat ayg,
ketika ayg sedih,sayang akan menjadi pendengar yang baik,
ketika ayg heppy,abgla orang yang paling gembira,
ketika ayg berjaya,abg kan berikan ucapan ciuman tahniah,
sayang selalu berdoa untk kesejahteraan ayg,
terima kasih sayang kerana selalu menyayangi ayg n adik,
terima kasih sayang kerana sentiasa menyayangi mak ayg dan family ayg,
terima kasih sayang kerana menjadi suami ayg.
Doakan agar kita akan menjadi suami isteri di dunia dan di akhirat kelak.
sama2 kita berusaha untuk memberikan kasih sayang kepada anak2 kita nanti,
sekarang kasih sayang kita hanya utnk Amsyar.
Amin..


Nak tgk apa yang kami order??
Semua kami order sorang satu,
1 set 1/4 quarter BBQ,
1 set 1/4 quarter Original,
1 set 1/4 quarter Black pepper.



Mesti tertanya2 kan,untuk sapa lagi set yang lebih tu,takkan untk Amsyar yang kecik tu kot..ehehe..
ha...untk celebrate kali ni bawa mak mai sekali,tak sampai hati kalu tak ajak mak.
bila lagi kan,kita nak menghargai ibu2 kita pun waktu dia masih ada la.waktu dia dah tak dak,menangis macammana pun,tetap takkan ada.so kepada kawan2 hargaila ibu bapa seadanya.

Jum tengok2 gambar2 kami waktu celebarate besday my hubby.

                                                               1 slide kek secret recepi
                                            Hadiah yang tak seberapa..terima la sayang yer..
Tahun ni no budget la untuk beli hadiah mahal2.
aku hanya beli kan kad dan jugak baju untk my hubby.

Chek Mas : Sorry sayang hadiah tak seberapa..
Hubby : Tak pa sayang.ni pun dah cukup.kasih sayang ayg pun lebih lagi bernilai.
Chek Mas : Betul ka ni??ya la tu..
Hubby : Betul sayang...
Sebab yang paling utama chek mas amat menyayangi hubby chek mas ni sebab dia sederhana orangnya..apa pun ok..tp satu ja yang paling pandang berat(ha la selalu orang kata pandang ringan)..ehehehe.
bab kebersihan..dia akn pandang berat sentiasa..ehehe.
sorry sayang bocor rahsia..
                                                                    Ni Besday boy

                                                Uish...amboi minum sampai tak tengok org..

                                                        Menantu kesayangan mak nih..ehehehe..              
    
apa tunggu la jum makan...

                                                      mak tunggu apa lagi.jum makan la..
 

Lepas makan kami semua balik sebab esok nak keja lagi.
                            "Heppy Besday sayang"
                     Muahhhkkkss..





 

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

My Life

Gelagat Amsyar-Semakin Besar Semakin Banyak Akal,Umi Suka!! Slideshow: Masliena’s trip from Ipoh, Perak, Malaysia to 2 cities and Taiping was created by TripAdvisor. See another Malaysia slideshow. Create your own stunning free slideshow from your travel photos.