Always listening Always understanding

Always listening Always understanding
PRU BSN TAKAFUL

Ya Allah! Give me strength to go through these challenging path, I may be fall or stumble sometimes, but please keep giving me strength to stand back up dan continue the journey till the end of the road. You know what is the best for me. Please Allah, guide me through....

MY LOVES

MY LOVES

Tuesday, August 3, 2010

Citer lawak petang

Nak tau apa aku nak citer harini..ha..arini aku nak kongsi ngan ampa semua pasal adik pompuan aku yang suka buat lawak..
Bukan lawak budus tau,lawak real punya..
harini biasala aku banyak keja,ari selasa..Pastu tiba2 aku dapat email dari adik aku..
Jum layan..:-

Adik : Kak mas..hg tau adik ada berita yg amat memalukan..huh



Aku : Apa dia,citer la..tak sabar ni..ehehehehe.



Adik : hahah.pasal adik la..tadi p blik umah..pastu sampi kat guard 2..badge xbwak..adik pun berhenti keta..tiba2 ayam kluar.huhuhu..hahahahaha Pastu 5,6 org guard dok ligan ayam2 .,,depa kat u bwk ayam ka??adik kata xaih..mana ada I bwk ayam..hahahahah Malu gila,..mati2 adik xngaku.hahahahaha..begong nya ayam ikut org p keja..



Aku :(aku kat opis ni gelak sampai menitik2 air mata)..ehehhee..
lawak sungguh,bayangkan muka dia mesti merah padam punya.
Kalau pakai baju merah,siap muka sama colour dah..)hahhahahaha..



Aku : Aku kata ayam tu mana?bawak balik lekaih,satg bagitau mak.



Adik : Dah gitau mak dah..aym 2 tnggl r..gila nk ngaku..malu r..satgi kena tggu guard tu tngkap aym lak..dahla siap pkai vesel..Hahahahah.jgn esok masuk email please jgn bwk haiwan peliharaan ke tmpt keja.(PHY9489 suspect bwk ayam dah)..mana nk letak muka..hahahahaaha..

p/s: untuk adik kesayanganku,sorry yer kak nak cari publiciti untuk blog ni,tu kena citer cerita ang..eheehhehe..apa2 pun ayam tu mesti bangga sebab boleh naik kereta dan juga merasa pulak dok kilang..ehehehe..
Lepas ni ayam tu belagak la cikit sebab dia dok pekan..ehehehe..

2 comments:

  1. haahahah..senget..huhu..malunya..

    ReplyDelete
  2. ok la tu..keteta ang bukan saja guna untk adik beradik tapi untk binatang peliharaan mak.sure bangga giler ayam tu.ehehehe..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

My Life

Gelagat Amsyar-Semakin Besar Semakin Banyak Akal,Umi Suka!! Slideshow: Masliena’s trip from Ipoh, Perak, Malaysia to 2 cities and Taiping was created by TripAdvisor. See another Malaysia slideshow. Create your own stunning free slideshow from your travel photos.