Always listening Always understanding

Always listening Always understanding
PRU BSN TAKAFUL

Ya Allah! Give me strength to go through these challenging path, I may be fall or stumble sometimes, but please keep giving me strength to stand back up dan continue the journey till the end of the road. You know what is the best for me. Please Allah, guide me through....

MY LOVES

MY LOVES

Monday, October 18, 2010

Dinner LSAD Silterra

LSDA stand for Long Service Award Dinner untuk menghargai pekerja yang telah berkerja 5thn or 10thn di Silterra.
Aku??sepatutnya memang dapat tapi mungkin bukan rezeki lagi,cut time dia Jun lor,aku masuk July 2005,so terlepas 2 minggu dari tarikh diaorang cut time..isk isk sedih.
Tapi tak pa tahun depan insyaallah klu rezeki aku dapat la..:)

Aku p sebab jadi usheeret bahagian registeration,lepas abis tu bersenang lenang la makan..:)

Ni salah satu gambat yang aku ambek..ni last minutes so pakai ja apa2 pun..hahahahhaa..

                                                                aku,anis,chris

ada masa aku load gambar dinner lagi..
Ni kat Hotel Gurney,makanan dia ok.sedap.
Dinner ni start pukul 6ptg to 10malam.
Tata Titu...

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

My Life

Gelagat Amsyar-Semakin Besar Semakin Banyak Akal,Umi Suka!! Slideshow: Masliena’s trip from Ipoh, Perak, Malaysia to 2 cities and Taiping was created by TripAdvisor. See another Malaysia slideshow. Create your own stunning free slideshow from your travel photos.