Always listening Always understanding

Always listening Always understanding
PRU BSN TAKAFUL

Ya Allah! Give me strength to go through these challenging path, I may be fall or stumble sometimes, but please keep giving me strength to stand back up dan continue the journey till the end of the road. You know what is the best for me. Please Allah, guide me through....

MY LOVES

MY LOVES

Saturday, October 16, 2010

Tempat mainan anak ku

Anak aku kat umah kalau dia tengok aku bz dia mesti pergi main kat tempat mainan dia..
Tempat mainan dia SPECIAL cikit sebab ada buaian,ada macam2 la..
Nak tengok?
angguk dulu kalau nak tengok...
dah angguk...
sekarang hentak2 kaki 2x....ehehehee..
Ok kalau sudah semua tu jum kita tengok tempat Amsyar selalu duduk bila nak main..
Aku snap curi2 taw,jangan gtau Amsyar pulak yer,ni rahsia kita tau...

Ni time dia dah perasan aku ambek gambar..


Ni tengah asyik main sampai tak perasan...ehehehee..
tengok bawah buaian tempat dia main..Main la amsyar janji heppy.

Ni sudut sisi..
sedihkan adik hujung2 minggu kita berdua ja kat umah,hubby kena kerja.
wua wua wua...cam nak guling2 atas katil sebab husband kena keja.


Untuk sayang yang tengah kerja tu,kalu bosan2 tengok la blog ni utk hilangkan rindu kat kami 2..eheheee..
Rindu kat sayang..Love U..(sapa2 yang geli aku ucap camni tutup telinga n mata k..ehehhe)...

1 comment:

  1. Yer ker syg....abg pun...borngnye kene kje hr minggu...sbr je la nk buat cmane demi sesuap nasi utk ank istri...amsyar jga umi elok2 tau...jgn nakl...ptg nanti ayh balik yer...muuuuuuuakh...syg adk n umi..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

My Life

Gelagat Amsyar-Semakin Besar Semakin Banyak Akal,Umi Suka!! Slideshow: Masliena’s trip from Ipoh, Perak, Malaysia to 2 cities and Taiping was created by TripAdvisor. See another Malaysia slideshow. Create your own stunning free slideshow from your travel photos.