Always listening Always understanding

Always listening Always understanding
PRU BSN TAKAFUL

Ya Allah! Give me strength to go through these challenging path, I may be fall or stumble sometimes, but please keep giving me strength to stand back up dan continue the journey till the end of the road. You know what is the best for me. Please Allah, guide me through....

MY LOVES

MY LOVES

Tuesday, October 19, 2010

Yummy Yummy

Sepatutnya dah balik dah ni tapi tunggu husband tak mai ambek lagi.


Harini banyak barang nak pos kat customer mungkin husband tengah bertukus lumus untuk bungkus semua tu,Kesian husband aku,cuti pun tak macam cuti saja..Kena buat kerja jugak,apa la nak buat kan sayang dah berbisnes camni la walaupun kita buat bisnes kecil-kecilan.Aku teringin nak makan meatball pizza hut..terbayang2 wajah meatball yang sedap tu..ehehehe.

Aku dah msg husband yang aku nak ajak dia p pizza hut satg nih,nak lepas kan rindu nak makan meatball.Dia say “OK” jawapan yang aku selalu akan dengar dari mulut husband yang amat2 aku sayangi(haaa.. bodek dia sikit tapi memang sayang pun,sapa tak sayang suami kan..ehehehehe…)

Sapa nak ikut jum2..Sapa lambat tinggal tapi sebenarnya memang nak tinggal pun..hahahahaha..Mana leh kacau daun orang nak dating..J
Tata titu…

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

My Life

Gelagat Amsyar-Semakin Besar Semakin Banyak Akal,Umi Suka!! Slideshow: Masliena’s trip from Ipoh, Perak, Malaysia to 2 cities and Taiping was created by TripAdvisor. See another Malaysia slideshow. Create your own stunning free slideshow from your travel photos.