Always listening Always understanding

Always listening Always understanding
PRU BSN TAKAFUL

Ya Allah! Give me strength to go through these challenging path, I may be fall or stumble sometimes, but please keep giving me strength to stand back up dan continue the journey till the end of the road. You know what is the best for me. Please Allah, guide me through....

MY LOVES

MY LOVES

Saturday, October 16, 2010

My Heroo

Mesti ada orang cemburu bila aku letak title camni..ehehee..lain tak bukan my husband la.
You my hero to.This is my junior hero..hahahahaha...
Amsyar ni suka sangat kalu jumpa spek mata sampai spek aku pun dah tercabut cermin dan bingkai patah,haa tengok la apa anak aku buat...tapi umi tak marah sebab umi sayang adik lebeh dari tu...
Pastu jalan2 tertiba ternampak spek,dia nak..aku pun beli la ..murah saja..

Aku letak kat mata dia,dia suka sangat..
nak tengok....jum terjah...

masa ni p kenduri umah kawan husband.tengok tu bila dapat sweet,nasi terus tak mau..


aik kenapa makcik kat belakang tu terkejut tengok anak aku pakai spek,ni anak cayer la mok cik..










My hero terjatuh la,kesian dia luka lutut 2 belah...


tengok sampa mcam tu,kesian kan..masa jatuh ni dia dok lari2..


ni selepas balut..
Sebab dan alasan kena balut lutut ni :-
1.Amsyar suka lari2 dalam umah,bila jatuh dah luka balik.
2.Sapu ubat bg dia tak kacau
3.Nak bagi cepat sembuh.


tengok tu bayangkan kalu tak balut mesti luka balik..

Berita baik berita baik!!!!!!!!!!!

Lutut Amsyar dah baik....Alhamdulilah...
Amsyar jaga diri baik2 tau,umi tak leh nak jaga adik 24 hour.
Adik jangan la lari2 sangat,jalan pun sampai sayang..:)

1 comment:

  1. nomey2 la ank ayah nie bla pakai spek....ehheh..
    adk jgn lari2 sngt tau...tengok kan dah luka lutut adk...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

My Life

Gelagat Amsyar-Semakin Besar Semakin Banyak Akal,Umi Suka!! Slideshow: Masliena’s trip from Ipoh, Perak, Malaysia to 2 cities and Taiping was created by TripAdvisor. See another Malaysia slideshow. Create your own stunning free slideshow from your travel photos.