Always listening Always understanding

Always listening Always understanding
PRU BSN TAKAFUL

Ya Allah! Give me strength to go through these challenging path, I may be fall or stumble sometimes, but please keep giving me strength to stand back up dan continue the journey till the end of the road. You know what is the best for me. Please Allah, guide me through....

MY LOVES

MY LOVES

Tuesday, October 19, 2010

EHS Week

Minggu ni Silterra ada menganjurkan EHS WEEK anjuran EHS Deparment.
Tujuan adakan minggu ni adalah untuk memberi kesedaran kepada semua pentingnya kehijauan ni utk bumi dan juga kempen untuk menghijaukan bumi.
Aku terlibat sama untuk menjadi usheret.Seronok jugak sepanjang minggu ni dengan aktiviti yang dianjurkan.
Ni adalah aktiviti - aktiviti yang telah diadakan..

Hari pertama:-
Launch kempen untuk menanam pokok.

Kempen untuk hijaukan bumi...
semua diminta untuk "Donate" pokok untuk silterra.



Ada treasure hunt.

Ni hari ke3..

Masa ni dah lepas lunch.suka2 hati kami la main2 baling belon..ni dalam auditorium kt opis la.

Nampak lubang idung la snap dari bawah..hahahaha
 Main baling2 lagi..
 Ni la pokok yang guna untuk perasmian aritu
 Ni kat VIP room cafe,apa lagi dok sini makan la,lepas penat tolong menolong..
Silterra ni memang baik hati,lepas buat kerja dapat la upah..ehehehehe


Pokok yang berjaya buat lelongan harga RM160.
 Ni antara yang hadir ke perasmian EHS Week


Anis n Ely..Ni la auditorium kami..cantik tak.cantik kan..:)

EHS week ni banyak hadiah wei...
Macam2 la,antaranya :-
1.Photografi contest -Hadiah pertama RM500 tunai
2. Recycle paper - Hadiah Pertama RM300
3.Treasure Hunt - Hadiah Pertama RM500

Pendek kata hadiah dia memang lumayan la,
Bukan setakat tempat pertama,tempat ke2,ke3,saguhati sampai 7.
fuyooo..memang best la,rugi aku tak masuk semua contest tu(walaupun aku tak berbakat)..
consolation pun jadi la kan..hahahahaha..
K lar Tata titu....

P/s : EHS week ni dah 2 minggu yang lepas rasanya,aku lambat update..
Bz dengan banyak event..hahahahaa..

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

My Life

Gelagat Amsyar-Semakin Besar Semakin Banyak Akal,Umi Suka!! Slideshow: Masliena’s trip from Ipoh, Perak, Malaysia to 2 cities and Taiping was created by TripAdvisor. See another Malaysia slideshow. Create your own stunning free slideshow from your travel photos.