Always listening Always understanding

Always listening Always understanding
PRU BSN TAKAFUL

Ya Allah! Give me strength to go through these challenging path, I may be fall or stumble sometimes, but please keep giving me strength to stand back up dan continue the journey till the end of the road. You know what is the best for me. Please Allah, guide me through....

MY LOVES

MY LOVES

Monday, October 18, 2010

Suprise celebrate Besday Gurl

Tadi masa lunch kami rancang utk suprise kan besday gurl (Sha n Has),jadi jugak akhirnya suprise tu.
Coordinator utk besday kali ini Kak Rashitah,1st time aku pergi rumah dia,cantik n besar rumah dia..
Rumah dia dekat Kulim Golf Club.Kami p ada kot dalam 14orang,aku pun tak sempat nak kira tadi,aku dok kira nak makan saja,makanan kt umah dia sedap2 sangat.Ada laksa sarawak,ni 1st time aku makan,rasanya ok n sedap tapi mungkin tak kena dengan selera aku kot,aku boleh2 aja la makan..
Tapi yang lain semua kena dengan selera aku,sodapp....
Lasagna paling aku suka,sedap,bagi aku kak rahitah memang pandai masak la.Bila aku nak pandai n rajin camtu tak tau..ehehehe..sekarang pun rajin cuma kadang2 malesh..haahahahaa...

Jum tengok gambar2 makanan yang aku snap...mesti terliur punya semua..ehehehee..


lasagna yang sedapp

kueh apom gula hangus kot aku bubuh nama sendiri

Yang ni pun aku tak tau nak panggil pa,ikut aku aku panggil karipap sardin..ehehehee

Laksa  Sarawak tapi dibuat di Semenanjung..hahahahaa

ni laksa sarawak la..

masa ni kek belum sampai so snap makanan apa yg ada la.Lepas kek sampai aku dah tak dak mood nak snap2 makanan,aku mood nak makan mai.hahaahaa

Ni kek yang lilin special utk diaorang..lilin balance masa black out..ehehehe
Nasib la oi,dapat lilin camni..ehehehe..


ni kat ruang tamu,kak Rahitah kami pinjam ruang tamu u..heheehehe

ni antara2 pakatan utk suprise..

Ni la besday gurls tu (Sha n Has)
Semoga panjang umur dan murah rezeki,cepat kwen..hahahaha

                                                  Dapat mahkota lagi..eheehe..

               Hias ni hanya semata2 untuk besday gurls ni..Ucap Thank you kat kak Rahitah cepat Sha n Has

Ni pertandingan makan jagung,sapa menang??
haa..cepat2 teka,mesti aku yang menang..eeheehhee..
Tengok tu kt pinggan aku pun dah lesap 1 jagung aku makan,aku ni memang HANTU JAGUNG
ni la tuan rumah yang rajin masak utk kami semua.
10Q kak Rahitah..sedap2 semua makanan tu..

Kami lagi..jangan jemu tgk cukup yer..

Ni jer la picture yang ada..:)
Tata titu....

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

My Life

Gelagat Amsyar-Semakin Besar Semakin Banyak Akal,Umi Suka!! Slideshow: Masliena’s trip from Ipoh, Perak, Malaysia to 2 cities and Taiping was created by TripAdvisor. See another Malaysia slideshow. Create your own stunning free slideshow from your travel photos.