Always listening Always understanding

Always listening Always understanding
PRU BSN TAKAFUL

Ya Allah! Give me strength to go through these challenging path, I may be fall or stumble sometimes, but please keep giving me strength to stand back up dan continue the journey till the end of the road. You know what is the best for me. Please Allah, guide me through....

MY LOVES

MY LOVES

Sunday, July 25, 2010

Chicken Chop rindunya aku padamu..hahahha..

Aku plan nak makan chicken chop kat umah aku malam ni lepas maghrib(tapi bukan aku buat la,aku order ja..ehehehe)..Pastu Amsyar tidoq awal pulak,lepas maghrib dah tidoq,aku tak sampai hati pulak nak bawak dia p kuaq makan semata2 untuk makan chicken chop(mengidam paaa...hahhaaha)..
Tambahan pulak malam ni hujan pulak..:(
Husband tanya,nak makan apa malam ni??Aku pun jawab dengan penuh keyakinan CHICKEN CHOP..
Kedai tu jauh la cikit dari rumah aku ni,lebih kurang 15minit kot.
Husband aku kata,boleh tak cari menu yang dekat dengan rumah kita,aku pun buat muka sesedihnya..
aaaaaaaaaaaaaa.....husband tak tahan terus cakap yala yala...abg pergi beli untuk sayang..
Haaaaaahaahaha...nasib bek husband aku baekkk(ayat bodek ni)..
Yang buat aku makin sayang dengan husband aku ni,dia payah nak hampakan aku,kalu aku nak apa2,mungkin tu yang buat aku naik minyak masak kot..ehehheehe..
Sebelum tunggu chicken chop aku sampai,jum kita tgk gambar chicken chop..




sedap tak..selamat menjamu mata,satg aku nak menjamu selera..
satg lepas aku hias aku punya chicken chop aku tunjuk yer,jamu mata jer la..

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

My Life

Gelagat Amsyar-Semakin Besar Semakin Banyak Akal,Umi Suka!! Slideshow: Masliena’s trip from Ipoh, Perak, Malaysia to 2 cities and Taiping was created by TripAdvisor. See another Malaysia slideshow. Create your own stunning free slideshow from your travel photos.