Always listening Always understanding

Always listening Always understanding
PRU BSN TAKAFUL

Ya Allah! Give me strength to go through these challenging path, I may be fall or stumble sometimes, but please keep giving me strength to stand back up dan continue the journey till the end of the road. You know what is the best for me. Please Allah, guide me through....

MY LOVES

MY LOVES

Monday, July 12, 2010

Mengigil...

Harini aku MC sebb demam la..Mengigil badan aku semalam kul4pagi,plan nak puasa tapi terpaksa tangguhkan dulu sebab badan tak cihat.Kepada geng2 SPC,terima kasih sebab ampa rajin tolong buat keja aku(rasanya ampa semua terpaksa kot..hehee)..
Harini badan still tak recover betul2 lagi,aku rasa lemah ja badan aku..aaaaaaa...camna ni nak p keja esok.
Dah la rindu nak buat keja(ayat bodek geng2 SPC)eheehhee..
Aku rasa tak larat nak taip dah ni,kerongkong rasa pahit sangat ni bila minum air masak rasa tawar saja(hei mas memang la tawar nama pun air masak)..
aaaa..k lar aku berhenti,stop,finish entry sampai cini je la.
jari jemari aku tak larat nak taip dah..

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

My Life

Gelagat Amsyar-Semakin Besar Semakin Banyak Akal,Umi Suka!! Slideshow: Masliena’s trip from Ipoh, Perak, Malaysia to 2 cities and Taiping was created by TripAdvisor. See another Malaysia slideshow. Create your own stunning free slideshow from your travel photos.