Always listening Always understanding

Always listening Always understanding
PRU BSN TAKAFUL

Ya Allah! Give me strength to go through these challenging path, I may be fall or stumble sometimes, but please keep giving me strength to stand back up dan continue the journey till the end of the road. You know what is the best for me. Please Allah, guide me through....

MY LOVES

MY LOVES

Thursday, July 8, 2010

Seronokkkkk...Bestttt...Sukaaaaaa...

Nak kata seronok memang seronok,nak kata suka memang suka,nak kata best pun ada la kot..ehehehe..Nak tau harini saja my hubby call 4x.Semua tu adalah untuk luahkan perasaan rindu..eehhe..Betul ke rindu ni sayang(sorry la semua yer,aku terjiwang cikit)..


Nak tau apa dia cakap waktu call aku tak sat..???

Amboi semua pakat nak tau nmpknya...ehehhee..

Sebab tak nak hampa kan u all,aku siarkan secara rakaman dialog khas utk semua..

Hubby : Hello,Salam,ayg ka?


Aku : Ya la,sapa lagi..ayg ni..


Hubby : Sayang bila nk balik ni,abg tak tahan rindu ni,nak peluk2....eheheee


Aku : Gatal nya abg ni(dlm hati,haaaa bestnya dup dap)..eheheheh


Hubby : Abg asyik tgk jam ja,kul2,3,4...aaaaaaaaaaaa lambtnya sayang nk balik...


Aku : Abg tidoq la dulu,semlm kan abg keja.


Hubby : Abg tak leh lena,asyik terbayang sayang ja...


Aku : Sabaq ye sayang...(confirm mlm ni jadi malam pertama pulak-)..ehehehehe

Nak kaji tak sebab apa dia terlalu rindu kan aku :???
 
1. Mungkin sebab dah 4ari dia keja malam.
2.Mungkin sebab dah 4ari jumpa hanya la 1 jam saja.
3.Mungkin dia memang rindukan aku...
4.Mungkin dia memang rindukan aku...
 
 
Haaaaa....tak larat nak kaji..ni dah la waktu keja aku upadate blog ni..
ish3,tau kat bos mampus....
 
Aku pun nak balik dah ni..dah time up..:)

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

My Life

Gelagat Amsyar-Semakin Besar Semakin Banyak Akal,Umi Suka!! Slideshow: Masliena’s trip from Ipoh, Perak, Malaysia to 2 cities and Taiping was created by TripAdvisor. See another Malaysia slideshow. Create your own stunning free slideshow from your travel photos.